A Vistám pont egy hete frissítette az Internet Explorert a régóta várt 8-as verzióra. Tulajdonképpen fogalmam sincs, hogy mitől jobb, még egy googlet sem indítottam el rajta. Ami dícséretes, hogy telepítéskor felajánlotta, hogy importálja a többi böngészőből a könyvjelzőket, stb. Ráadásul a beállított google keresőt sem állította át automatikusan a Live-es szolgáltatásra. Amiért viszont bünti jár, hogy ismét kirakta az ikonját a gyorsindításra. Hát kéremszépen, nem semmiért töröltem onnan!

No nem kell aggódni, nem fog csökkenni általám a tűzrókások száma. Viszont a munkám megköveteli a használatát, mivel a Flash Player debugger változatát komplikált használni Firefox alatt. Tegnap sikerült vagy 25 alkalommal jól megfagyasztani az explórert. Nem, nem a flash miatt :).

Ma reggel felcsuktam a gépet, és látom a feladatkezelőben, hogy 35 példány fut az iexplore.exe-ből. Windows restart. Kattantok az explorerre, és nagyon kedvesen megkérdezi, hogy folytatom-e ott ahol abbahagytam. Persze. Legalább nem kell begépelnem a címet. Erre pár másodpercen belül nyílt 35 darab explorer ablak.

Köszönöm szépen fagyás-visszaállító-mechanizmus!

A bejegyzés trackback címe:

https://kamela.blog.hu/api/trackback/id/tr21135067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása